Despre Noi

Soluții ECHIPA TOTAL DE SIGURANȚĂ

Soluții totale de siguranță beneficiare de a contribui la echipe de profesioniști în domeniul securității private. Evaluatori de risc la scuritatea fizică, sisteme tehnice de securitate, manageri de securitate, membri ai Asociației Naționale a evaluatorilor de Risc la Securitatea Fizică din România.

Echipa de traneri:

Mihai Poenaru

Născut în date din 7 ianuarie 1964, un Institut de Petrol și Gaze din Ploiești în anul 1991, inginer petrolist în domeniul exploatării și extracția zăcămintelor din țară și privatizare în cadrul Companiei Petrom-OMV, din 1991 până în anul 2007. Formator și consultant IT în societatea SC Businesscope SRL, Human-Toolkit SRL, General Training SRL, AD Auto Total și 313 Safety Security & Fire SRL. În prezent prezent administrator Total Safety Solutions, evaluator de încălzire a securității fizice și președinte în comisie evaluează competențe în autorizarea autorităților pentru calificări.

Cătălin Negru

M-am alăturat echipei Total Safety Solutions cu gândul de a mă afirma în domeniul securității private.  Din totdeauna m-am simțit util si apreciat în domeniile / activitățile ce capătă contur pe masură ce se dezvoltă. Dintotdeauna cu o viziune clară, acționând în puncte cheie, am adus plus valoare în echipele din care am făcut parte.  Având o vastă experiență în domeniul IT&C ce însumează peste 20 de ani, atingând segmente conexe pe latura hardware, software, rețelistică, securitate, securitatea informației, programare, webdesign. Legătura strănsă dintre domeniile IT&C și securitatea privată m-a atras în zona sistemelor tehnice, tehnologice, astăzi pot spune că sunt un profesionist în domeniu. Colaborarea cu Total Safety Solutions  mă obligă să devin și mai bun, iar societatea va beneficia din plin de experiența mea. Venim în întâmpinarea clienților nostrii cu soluții complexe ce pot acoperi cerințe variate în toate domeniile enumerate mai sus.